Sponsoreret

Selvom havesæsonen er ved at gå på hæld gør det ikke noget, at du begynder at overveje, hvilke projekter du gerne vil have gang i til foråret. Vi har 3 gode tips og idéer til haven. 

Græsplænen skal holdes pæn og grøn
Der er ikke noget der er mere sommeragtigt, end en grøn og frisk græsplæne. Det er derfor vigtigt, at du bruger tid på at vedligeholde og slå din græsplæne, så den holder sig flot ikke blot i havesæsonen, men hele året rundt. Har du lige købt ny bolig et sted, hvor græs ikke har de bedste betingelser for at gro er der dog stadig muligheder for dig. Du kan købe rullegræs, som nemt kan spredes over det areal, som du gerne vil have græs på. Smart og nemt at vedligeholde.

rullegræs

Havemøblerne skal smøres og gøres sommerlækre
Dine træmøbler kræver pleje og vedligeholdelse. Efter en hård sommer, hvor de har været udsat for massere af sol og udtørring, skal de smøres og plejes i træolie, inden de bliver sat væk for vinteren. Den samme rutine skal du gøre inden de skal sættes frem igen. Så de er modstandsdygtige overfor den kommende sommer. Hvis du vedligeholder dine træmøbler ofte, vil du have glæde af dem i mange år frem.

Et bålsted til de smukke sommeraftener
En anden ting, som er meget sommeragtig, er duften af bål. Det kræver ikke meget at bygge, så find et sted i haven, hvor I kan få et bålsted. Bålstedet kan bruges både af børn og voksne og vil samle hele familien til nydelse af de smukke sommeraftener.