3 råd til at drosle ned på rygningen

Sponsoreret

Du vil gerne stoppe med at udsætte din krop for de farlige tobaksstoffer og nikotin, som den traditionelle cigaret dagligt udsætter din krop for. Men du er usikker på, hvordan og hvornår du skal gå i gang med at drosle ned eller helt stoppe. Der findes nogle forskellige muligheder til dig og vi har 3 gode råd til dig.

E-cigaretten lader dig styre nikotinindholdet
E-cigaretten har efterhånden fået solidt indpas på det danske marked. Der findes utallige varianter af disse og ejuices med og uden nikotin. Ejuice uden nikotin kan altså være en smart og effektiv måde at drosle ned på de farlige stoffer, men uden at lægge vanen helt på hylden. Det kan nemlig være utroligt svært at stoppe rygningen helt, hvis man ikke er fuldt ud besluttet på at skulle foretage denne livsstilsændring.

Hold dig i gang
Hvis du er fuldt ud besluttet for, at du skal stoppe rygningen helt og aldeles, er det en god idé at du sørger for at aktivere dig selv hele tiden for ikke at falde i. Så snart du sidder for dig selv eller har 5 minutter uden at vide hvad du skal foretage dig, kan det være nemt at falde tilbage i de trygge vaner og gå ud for at ryge en smøg. Sørg for at holde hjernen i gang ved at læse bøger, gå lange ture, dyrke motion, så du hele tiden holder dig i gang og er beskæftiget. Det vil helt sikkert hjælpe dig til, at kunne få styr på rygestoppet.

Spis, når du føler rygetrang
Det kan selvfølgelig være en farlig erstatning, da der kan komme mange ekstra kilo på sidebenene ved at spise, fremfor at ryge en cigaret. Men væn dig til at spise små snacks, når du føler at rygetrangen presser sig på. Det kan være mandler, rosiner eller måske et stykke frugt. En mere afbalanceret kost vil på sigt kunne hjælpe dig til at holde rygestoppet, øge dit velvære og på sigt gøre dig 100% røgfri.