Sponsoreret

Du kender det sikkert; Du kan egentlig godt lide din bolig som den er, men det er som om, at der mangler den sidste prik over i’et? Der er nogle små ting, som kan gøre, at du får det sidste til at spille i din bolig. Vi har samlet 3 idéer til, hvad der kan fornyes i din bolig. 

Nye gardiner
Der er intet som nye gardiner. Gardiner har en større betydning for dit rum, end du umiddelbart skulle tro. Lysindfaldet i dine rum er altafgørende for, hvordan resten af rummet tager sig ud. Det er derfor vigtigt, at du har de helt rigtige gardiner, som dækker det behov du måtte have. Gardinstudiet har eksempelvis specialiseret sig i, at lave foldegardiner efter mål, så du er fri for at skulle købe gardiner på standardmål. Standardmålene kan nemlig i mange tilfælde ikke passe til vinduet efter hensigten. Med Gardinstudiet får du altså en skræddersyet løsning – og de kommer også gerne ud og besøger dig, for at kunne give den absolut bedste rådgivning indenfor gardiner.

Nyt nips
Nyt nips kan altid pifte op i boligen. Lav skønne stilleben med den nye lysestage du har købt, eller brug den smukke vase til en ny buket blomster som du har foræret dig selv. Hygge og personlighed er altafgørende for, om du føler dig hjemme hos dig selv. Brug derfor tid på at browse igennem medier såsom Pinterest, hvor du kan finde alverdens inspiration til stilleben, indretning og nips, som kan hjælpe dig til at finde din helt egen stil i din bolig.

Planter
Det helt store must have på boligfronten lige p.t. er planter. I alle afskygninger. Planter er med til at give et bedre indeklima, men giver også et friskt pust til indretningen. Du kan eksempelvis købe den populære Mostera Deliciosa, som ikke koster alverden. Den kan vokse sig enorm, den skal blot have lidt vand og solskin fra vinduet.

f897b663520672628faec7697a1da8a04edeff27_bigthumb