Beskyt gulvet under kontorstolen

Sponsoreret

Bruger du de fleste af dagligdagens timer siddende på en kontorstol? Når der bruges lang tid i en kontorstol, kan det ikke undgås, at man kører lidt frem og tilbage og til siderne i stolen, og det kan slide på gulvet. Besøg derfor Kontor Syd og få underlag til kontorstol. 

Underlag til kontorstole

Uanset om du sidder på dit hjemmekontor, eller om du har din dagligdag på et kontor, så ved du helt sikkert, at når man er placeret i en kontorstol i lang tid ad gangen, så bevæger man stolen en smule – både bevidst og ubevidst. Når dette sker, og når det sker ofte, kan det ikke undgås at påvirke gulvet. Hvis der er gulvtæppe under stolen, vil der hurtigt komme mærker, der er trykket ned i tæppet, og er der trægulv, kan det også skabe fordybninger og måske især ridser og mærker fra de rullende hjul. Der er ingen tvivl om, at kontorstole hurtigt bliver skadende for gulvet under dig, og det er netop derfor, at de populære underlag til at lægge under kontorstole, er opfundet. 

Små og store underlag

Klikker du ind og besøger Kontor Syds webshop, vil du hurtigt opdage, at de har alt det, man skal bruge til kontoret. De ved, hvad der er nødvendigt for et godt og sundt arbejdsmiljø, og hvad der skal til for at holde orden og passe på møbler og gulv. De har et stort udvalg af underlag til kontorstole, og du finder dem både i sorte og transparente. Der er selvfølgelig også flere størrelser at vælge mellem, så gulv i både små og store lokaler kan blive passet på. Find underlag til kontorstole hos Kontor Syd.