Sponsoreret

Mange går sikkert ikke og tænker på at lave et testamente, men det kan være en rigtig god ide. Her får du 3 grunde til, at du skal oprette et testamente.

For mange er oprettelsen af ægtepagt og testamente en svær ting. Der er meget, der skal tages stilling til og mange scenarier, der skal tages med i beregningerne. Men når det er lavet, er det en stor fordel.

Økonomisk sikring for din ægtefælle

Hvis du dør, og du ikke har lavet et testamente, får din ægtefælle ikke automatisk udbetalt din formue. I værste fald får han/hun slet ikke noget og kan ikke blive boende i jeres ejendom. Sørg derfor for at have oprettet et testamente.

Undgå unødige konflikter

Med et testamente, hvor hele din formue er testamenteret, slipper din familie for at komme i konflikt, hvis du dør. Hvis du selv har skrevet, hvem der skal have alle dine ting og værdier, er risikoen for konflikter mindre.

Du kan bestemme

Med et testamente kan du selv bestemme, hvem din formue og værdier skal gå til. Uden et testamente, bliver de fordelt efter arveloven. Og det er højst sandsynligt ikke den samme måde, du ville have fordelt det på.