Drømmer du om et nyt, stort byggeri?

Sponsoreret

Hvis du går med et stort og smukt byggeri i tankerne, så kan den jyske virksomhed K.G. Hansen & Sønner a/s tilbyde totalentreprise og solidt håndværk.

Hvis du mangler nogen til at tegne og bygge dit nye byggeri, tilbyder KG Hansen totalentreprise

Karl Gustav Hansen grundlagde i 1910 virksomheden, og han var murermester af den type, der stod inde for alt det, han og virksomheden leverede. Han gik heller aldrig hjem, før alt var som aftalt.

Det betyder også, at virksomheden kan deres kram, fordi de har masser af erfaring og en god jysk indstilling, der har medvirket til, at K.G. Hansen & Sønner a/s har vokset sig til en stor og betydende entreprenørvirksomhed.

Virksomeden vandt sidste år prisen for årets byggeri, da de førdiggjorde det storslåede Lego House, der siden har opnået stor succes. Derudover har de også bygget rådhuset i Billund og p-huset i samme by. Du kan finde flere eksempler på byggerier på kgh.dk.

Hos KG Hansen mener de, at der er mange måder at bygge på, men at der kun er én måde, der holder – nemlig at bygge ordentligt. Og derfor er det også et krav for deres entreprenører, at det bliver gjort ordentligt. Så har du brug for totalentreprise af den solide og jyske slags, så tag kontakt til KG Hansen.