Få smilets by til at hænge på din væg

Sponsoreret

Mange mennesker har en særlig tilknytning til byen, de er fra eller bor i. Hvis du er fra Aarhus, har du nu muligheden for at markere kærligheden til ”dit hood” med en Aarhus Plakat.

Europæisk Kulturhovedstad 2017, Europæisk Frivillighovedstad 2018, Aros, ”smilets by” eller bare Aarhus.

En gammel by forklædt i nyt fyldt med nye bygninger, lejligheder og anden arkitektur, der skyder op overalt i byen. Aarhus er i den grad en by i bevægelse, der i takt med det stigende antal af indbyggere, udvides og fornyes. Alligevel formår byen at bevare den gamle nostalgi, de gamle brostensbelagte gader, de gamle huse, ”Den Gamle By”, der fortæller historien om Aarhus – hvad den var, og hvad den er i dag.

Måske er du fra byen? Eller måske har du på anden vis byen særligt i dit hjerte? Aarhus plakaterne afbilder forskellige steder i smilets by, som er særligt kendt i byen. Det kan være alt fra Rådhustårnet, som Arne Jacobsen og Erik Møller har tegnet, til Aarhus’ must-visit, Regnbuen, i Aros eller ”Åen” stedet, der samler generationer, hvad enten det er til en hyggelig gåtur i hjertet af Aarhus eller en kop kaffe på én af de mange caféer.

Byen har mange kendetegn. Der er mange steder, man forbinder med Aarhus, og alle disse steder, kan du få ind i dit hjem med Aarhus plakater. Udover at fortælle historien om Aarhus, så fortæller plakaterne også noget om dig. Når plakaterne hænger hjemme i dit hjem, så personliggøres de automatisk af dine historier, minder og fortællinger om byen, der af denne grund gør dem helt unikke.