Sponsoreret

Hverdagen er for mange meget hektisk og fyldt med gøremål fra morgen til aften. Det kan derfor sommetider godt være svært at få det hele til at hænge sammen. Det prøver brandet Breitling at løse med deres klassiske, kvalitets ure. 

Den velkendte schweiziske ur-fabrikant Breitling blev stiftet tilbage i 1884, og er især kendt for deres pilot-ure og kronograf funktion. Mærket har er meget bredt sortiment, hvilket også betyder at de altid har det man leder efter. De kredser om detaljen, og det kan der være behov for en hverdag, hvor man ikke altid har mulighed for at gå op i de små detaljer. Uret passer til det hele, og det er derfor nemt at få til at passe sammen med tøjet hjemme i skabet.

Breitling har et meget bredt sortiment af forskellige ure, og der er tale om en virksomhed med øje for de mindste detaljer, og det hele fremstår helt veludført. Der er derfor ikke en dårlig undskyldning for ikke at have uret på både til hverdag og til fest. Man køber ikke Breitling for at vise sig frem. Men køber Breitling fordi man ønsker god kvalitet, og en rigtig ur-kender ved godt, hvad det er, man har rundt om håndleddet.

Virksomheden har gennem den seneste tid arbejdet på nye breitling ure, som lever op til alle forventningerne.