Sponsoreret

Er du også bidt af fluefiskeri, så klik ind på lystfisk.dk

Fluefiskeri er en populær form for lystfiskeri og kan dyrkes på forskellig vis. Uanset hvor fluefiskeri bliver udøvet, så skal du bruge stang, hjul og line. Linens vægt bruger man til at kaste fluen ud. På lystfisk.dk kan du finde alt, hvad du behøver til fluefiskeri.

Når det gælder fluefiskeri, så er der forskellige metoder, der kan anvendes. Først og fremmest handler det dog om at efterligne den type insekt eller flue, som den bestemte fisk spiser. Du kan altså nøje sammensætte dit grej alt efter, hvilken type fisk, du ønsker at fange. For eksempel er valget af flue ret afgørende, hvis du vil i gang med tørfluefiskeri. Her skal du bruge insekter, der står på vandet. Og omvendt så kræver klassisk fluefiskeri helt andre metoder.

Så klik ind på lystfisk.dk og se det brede udvalg af fluefiskeri. Her finder du både fluehjul, fluestænger, flueliner, fluer, flueforfang og fluetilbehør. Der er med andre ord alt, hvad du har brug for, når du skal i gang med fluefiskeri. Eller hvis du blot mangler en opgradering af dit udstyr, så finder du nemt dine varer på lystfiskeri.dk.