Sponsoreret

Vipras Antarcticred Omega 3 Krill olie indeholder fosfolipider, som er unikke omega 3 fedtsyrer, der straks optages i kroppens celler. Det betyder at du behøver, at indtage mindre doser og du opnår langt flere fordele end ved brug af almindelige fiskeolier.

Omega 3 fiskeolie er af høj kvalitet og indeholder masser af sunde fedtsyrer, som sikre en krop i balance. Hjerte- og hjernefunktion vedligeholdes, samtidig med at synet og leveren styrkes. De små krill lyskrebs er kilden til de sunde Omega 3 fedtsyrer.  De fanges i farvandet omkring Antarktis på en 100 % bæredygtig måde, så det øvrige dyreliv ikke forstyrres.

Omega 3 fiskeolie er en ideel kilde til en masse sunde fedtsyrer, som gavner og vedligeholder kroppen. Ved dagligt indtag styrkes forskellige vitale funktioner i kroppen, blandt andet styrker fedtsyrerne hjernen og hjertet. Omega 3 fedtsyrer har den fordel at de optages hurtig i kroppen og uden tab. Ved brug af fiskeolie ses ellers normalt et tab på 20-25 %.

Pga. den høje optage evne er Vipras Omega 3 fiskeoliekapsler 50 % mindre end andre fiskeoliekapsler. Ved indtagelse af almindelig fiskeolier oplevelse ofte sure opstød med fiskesmag. Dette undgås ved denne Omega 3 olie, da den optages meget hurtigere i maven, derfor undgås de sure opstød helt.