Sponsoreret

Kunne du tænke dig at beholde en naturlig fugt i dit hår, samtidig med at det er silkeblødt? Så prøv en af de lækre Moroccanoil, som du kan købe hos smarthair.dk

Hvordan kan man holde sig hår blødt, fyldt med vitaminer og naturligt fugtigt? Det kan man med Moroccan Oil-produkter, som indeholder ægte, marokkansk argan olie. Argan olie giver håret beskyttelse, og så plejer og genopbygger det dit hår.

Moraccanoil kan bruges både før og under stylingen af dit hår, og samtidig med at det giver håret fugt, blødhed og vitaminer, så er det også med til at beskytte dit hår mod varmen fra føntørrere, krøllejern og fladjern. Derudover er der også indbygget UV-beskyttelse mod solens stråler.

Moroccanoil modtog i 2012 både en Danish Beauty Award i katagorien Årets Hårplejeprodukt samt Årets Forbrugerpris. Femina har også testet produktet her , og resultatet var, at man slet ikke fik fedtet hår af at bruge produktet, selvom man kunne frygte det.

Så har du lyst til at forkæle dit hår, så klik ind på smarthair.dk, der er autoriseret forhandler af Moroccanoil. Her finder du både shampoo, hårbalsam, hårkur, hårolie, hårlak, krøllecreme, mousse og hårvoks indenfor mærket.