Sponsoreret

Ingen skader er helt ens og det skal genoptræningen derfor heller ikke være. Det er vigtigt, at man møder patienterne på deres behov, og det gør Vejlefjord Rehabilitering. Centret tilbyder fysisk genoptræning af eksempelvis hofte, ryg, skuldre og knæ til patienter, der ønsker en intensiv genoptræning i trygge rammer.

Vejlefjord Rehabilitering arbejder med fysisk intensiv genoptræning, der skal sikre at den pågældende patient hurtigt kommer i gang med en normal og fysisk hverdag igen efter en skade, operation eller noget tredje. Når man vælger at komme i et genoptræningsforløb hos Vejlefjord Rehabilitering, er det fordi man ønsker en struktureret træning under de mest optimale rammer.

Hvem kan få behandling hos Vejlefjord?

Den fysiske genoptræning hos Vejlefjord er henvendt til patienter, der er blevet opereret eller patienter, der ønsker et intensivt genoptræningsforløb efter en skade eller en ubalance i bevægeapparatet. Formålet med forløbet er altid mellem patienten og behandleren, og der er derfor ikke muligt at fortælle om et generelt træningsforløb. Du kan få prof. Genoptræning af dit knæ, ryg, skulder eller hofte hos Vejlefjord Rehabilitering.

Vejlefjord Rehabilitering har fokus på individet og tilrettelægger træningen efter, at patienten selv kan overtage efter de har forladt Vejlefjord. Det er vigtigt, at de lærer selv at stå for genoptræningen og derfor foregår noget at træningen også individuelt. Vejlefjord bruger mange af de nyeste teknologier, og det betyder, at patienterne får de bedste muligheder i forbindelse med genoptræningen.

Varigheden af et forløb hos Vejlefjord Rehabilitering aftales også individuelt alt efter behov. Genoptræning er en vigtig prioritering, hvis du ønsker at få en smertefri hverdag. Se eventuelt Sundhedsmagasinets nye program: Den vigtige genoptræning.