Gør terrassen hyggelig med lanterner fra A2 Living

Sponsoreret

Skab en hyggelig atmosfære på terrassen med kvalitetslanterner i smukt, nordisk design fra A2 Living.

De mørke aftner begynder allerede nu at komme snigende, og så begynder behovet for udendørs hyggelys at stige. Og her er det, at lanterner kommer ind i billedet. For de kan være med til at skabe en hyggelig atmosfære, sådan at du stadig kan nyde lune aftner udenfor eller blot sidde og kigge på de smukke lys indefra.

Sanzliving har et stort udvalg af lanterner fra det danske mærke A2 Living, der har en enkelt, nordisk stil. De designer møbler og produkter af høj kvalitet til boligindretning, der er blevet meget populære med deres rå stil og naturlige fremtoning. Det gælder alt fra havemøbler til lanterner, der vil pynte i ethvert hjem.

A2 Living skiller sig ud som et anderledes og eksklusivt designfirma med sans for detaljerne. Ægteparret Allan og Lene Riis Søndergaard står for at designe produkterne fra A2 Living, som især skiller sig ud som flotte og lækre galvaniserede lanterner – men der er meget mere at komme efter.

A2 Living lanternen er designet til det nordiske klima, den er galvaniseret og robust, og den kan sagtens tåle at stå ude, uden at den ruster. Derudover har den en god vægt, så den ikke så let vælter, og den er udstyret med en praktisk magnetlukning på lågen.