Sponsoreret

Det kan være en dyr omgang at købe en af de luksuriøse Mercedes-biler, men med leasing er det muligt at blive særdeles godt kørende til den bedst mulige pris. 

Siden 1901, da den første Mercedes kom på markedet som verdens første moderne automobil, har den tyske bilproducent forkælet hele verdens befolkning med lækre biler i fantastisk design. De robuste luksusbiler fra Mercedes har vundet stor anerkendelse hos bilelskere på alle længde- og breddegrader, og måske er det derfor, at Mercedes stadig er en populær bil hos folk, som har råd til en. 

Mercedes er nu til dags ejet af den tyske bilproducent Daimler AG, og de luksuriøse og yderst komfortable kvalitetsbiler er blandt andet et af de mest populære mærker hos hyrevognsfirmaer verden  over. 

Den store popularitet blandet med yndigt design, fremragende komfort og tysk motorkraft i sin bedste udgave er med til at gøre det til en af de dyrere biler at købe sig, hvis man vil have fingrene i en Mercedes. 

Heldigvis er det muligt at lease de lækre biler, hvis kontoen ikke kan klare de store summer, som det koster at købe en Mercedes. 

Uanset om du er på jagt efter en af de mindre Mercedes-modeller, eller hvis du har behov for bilproducentens helt store modeller, så kan de leases til overkommelige priser, hvor udbetaling og månedlig leasingydelse er gennemskuelige og til den bedste pris, hvis du leaser hos Forza Leasing. Læs mere om Mercedes leasing her.