Sponsoreret

Hvis du elsker golf og gerne vil på en tur, hvor det hele er planlagt for dig, så skal du vælge en matchtur. En matchtur er en blanding af godt golfspil og det sociale aspekt i form af planlagte ture for at se landets mange muligheder.

En matchtur er et begreb, der dækker over en golftur, der er planlagt til punkt og prikke. Matchture er normalt skræddersyet til dig, der lægger vægt på både golfspillet og det sociale aspekt i form af en tur i byen, vinsmagning eller fællesspisning. Du behøver derfor ikke bekymre dig om andet end blot at møde op på de aftalte tidspunkter også er alt planlagt for dig, så du er sikker på at få en fantastisk ferie.

Ved at vælge en golftur kan du kombinere din interesse for golf med muligheden for nye bekendtskaber og kulturelle oplevelser. Du får mulighed for at spille på nogle af de bedste golfbaner og udvikle dig som golfspiller. Golf er ikke bare en sport. Det er en livsstil, som du kan dyrke hele året og det giver dig mulighed for hele tiden at dygtiggøre dit handicap. Oplev Matchture med ClassicGolf i hele verden, hvor du kan finde din yndlings destination.