Køb kompressionsstrømper hos fysio-shop.dk

Sponsoreret

Hvis du er elitesportsudøver eller bare anser dig selv som værende seriøs motionist, så kan kompressionsstrømper være en god støtte i din træning. Find dem hos fysio-shop.dk.

Kompressionsstrømper benyttes i dag både af eliteudøvere, seriøse motionister men også bare af dig, der er har trætte ben og fødder. Hvis du har dårligt kredsløb og åreknuder i benene, kan kompressionsstrømper også hjælpe dig. Generelt er de med til at give dig velvære og forbedre dit kredsløb, og som noget af det vigtigste, så er de med til at afhjælpe og forbygge eventuelle smerter i benene.

Fysio-shop.dk er en webshop, der sælger alverdens forskellige slags kompressionsstrømper, og de anbefaler de strømper der kommer fra tyske Bauerfeind både til dagligdagsbrug men også til sportsbrug. Alle strømper fra dette mærke er videnskabeligt testede, og det er ud fra meget strenge, tyske standarder.

Bauerfeind Sports kompressions sleeves til dine underben styrker dine muskler gennem kraftig kompression. Musklerne får øget ilttilførsel, fortsætter med at præstere mere effektivt og restituerer hurtigere. Stimulerende blodcirkulation medvirker også til at lægmusklerne hurtigt opvarmes, hvilket gør dem bedre beskyttet mod skade. Desuden reducerer kompressionen ubehagelige muskelvibrationer i læggen, sådan at dine lægge ikke bliver så hurtigt trætte. Bestil dine kompressionsstrømper hos fysio-shop.dk og du får hurtig levering og fri fragt ved køb for over 250 kr.