Sponsoreret

I den seneste tid har mange af os fået erfaring med nye former for kommunikation. Vi er blevet kastet ud i arbejdssituationer, vi ikke havde forestillet os, men med de helt rette værktøjer er det lykkedes os at fortsætte samarbejdet med andre kollegaer, nemlig blandt andet ved hjælp af teams.

En fleksibel og optimerende løsning

Én ting er at arbejde alene i et projekt, men så snart der er flere indblandet, er det nødvendigt med god kommunikation, så I alle er på bølgelængde, i forhold til hvor langt I er, og hvad der skal ske i den følgende proces. Ofte kan man mødes og opdatere hinanden og lægge en fremadrettet plan, men med Microsoft Teams bliver det meget nemmere at samarbejde. Teams gør det nemlig muligt at kommunikere, uanset hvor I er, og det medvirker til, at det er hurtigere at tage fælles beslutninger, og så er I alle fleksible, idet Teams både fungerer på flere platforme, såsom computer, smartphone og tablet. Med andre ord har du altså altid dine kollegaer lige ved hånden.

Kommunikation på tværs af lande

Microsoft Teams er nytænkende på flere måder. Hele essensen er at gøre samarbejde muligt, uanset hvor man er. Teams er ikke bare en platform for enkelte brugere. Det er nemlig muligt at være op til 250 personer i ét møde, hvor både lyd, video og webmøder deles blandt deltagerne, hvor I principielt kan sidde på samtlige kontinenter i verden uden at det sætter en stopper for samarbejdet. Lad ProActive hjælpe jer, så I får de bedste forudsætninger for et godt samarbejde, der kan medvirke til stor succes for jeres projekter.