Lav din helt egen fotobog

Sponsoreret

Er du den helt entusiastiske fotograf, der altid står klar til at finde kameraet frem, eller er det knap så vigtigt med vinkel og form, hvor det eneste der betyder noget, er, at smilene derpå er store og motivet flot? Uanset hvad så kan du hos dinfotobog.dk lave din egen fotobog med dine allerbedste minder.

Giv billederne en særlig plads

Dinfotobog.dk er kendt for at lave fotobøger i høj kvalitet. Med flere år på bagen har folkene bag helt styr på, hvordan en fotobog skal se ud, så du bliver helt og aldeles tilfreds med resultatet. Derfor kan du roligt kaste dig ud i projekt fotobog. Det er nemlig en helt fantastisk måde at samle minderne på, så billederne får den plads, de fortjener. En fotobog gør det nemmere lige at finde billederne frem en helt almindelig eftermiddag, eller en aften hvor du skal vise dine gæster billederne og fortælle om de gode oplevelser.

Nemt og enkelt

Når du først kommer i gang med din fotobog, vil du finde ud af, at det er en ganske overskuelig proces. Du skal første og fremmest vælge de billeder, der skal med i bogen, og så skal du vælge, om den sal være stående, liggende eller kvadratisk, samt om den skal være med hårdt eller blødt cover. Derefter er det bare at indsætte billederne præcis, som du ønsker. Der kan være flere på én side, eller du kan lade et enkelt billede komme til sin ret på sin egen side. Yderligere kan du tilføje dato eller måske en lille billedtekst, så du om mange år kan huske oplevelsen endnu bedre.