Sponsoreret

Har du et hus, som du er helt vild med, men som stadig mangler de sidste finesser? Få styr på gardinerne hos Gardinstudiet og gør din have lidt smukkere med højbede fra Lyngeshop.

Det er vigtigt at have styr på alle detaljer i sit hus. Og det er lige meget, om der er tale om de rigtige planter til haven, lamper, pynt til vindueskarmene eller gardiner. Eksempelvis er det svært at komme uden om, at gardiner er uundværlige i alle slags huse. Gardinstudiet laver gardiner i Aarhus, der er opmålt lige præcis efter dine vinduer. Så uanset om du har facadevinduer, karnapper eller andre særlige slags vinduer, så kan gardinerne tilpasses dig og din bolig. Derudover giver de dig også gerne råd og vejledning om, hvilke typer stof eller materialer, der vil være mest optimal til din bolig.

Er du på jagt efter gardiner, så kan du bestille en gratis opmåling allerede i dag, og Gardinstudiet vil fylde bussen med forskellige typer stof og prøver og kommer gerne på besøg hos dig.

Det er også sjovest, når ens have er i orden. Det skal både være til at holde, men samtidig må den også gerne være flot og imødekommende og indbyde til dejlige stunder i haven. Noget af det, der især er blevet populært, er at lave højbede. Højbede er nemme at holde, og så giver de et fint design til haven, som Jydske Vestkysten skriver om her.

Lyngeshop tilbyder en elegant produktserie af højbede, der leveres både med eller uden sneglekant. De kan leveres i op til 75 cm højde, sådan at du undgår alle salgs rygsmerter, når du luger ud i dine højbede.  Samtidig kan dine planters rødder nå dybt og planterne kan derfor vokse sig store. Du kan finde højbede i alle mulige slags former og materialer