På jagt efter en børneseng?

Sponsoreret

Find den bedste seng til dit barn hos Happykids, der tilbyder et stort udvalg af senge til baby- og børnesenge.

Hvis der er en baby på vej, og du leder efter den bedste løsning på en babyseng, eller hvis dit barn er blevet større og har brug for en ny seng, så kig forbi Happykids, der tilbyder et stort udvalg af børnesenge. Du finder dem i mange forskellige størrelser, så der er en seng, der passer lige præcis til din baby eller dit barn.

Du kan blandt andet finde de klassiske tremmesenge fra Babydan, flere slags juniorsenge med smarte funktioner, og har du lyst til at prøve kræfter med en lidt mere kreativ seng, så kan du købe en sej bilseng, som dit barn med sikkerhed ved elske at kravle op i om aftenen. Når dit barn bliver lidt større og selv kan klatre op af en stige, kan du finde etagesenge. Her er pladsen under køjen udnyttet med en ekstra miniseng, som kan bruges til når dit barn har overnatningsbesøg.

Du kan også finde en bedside crib, til når din baby er næsten nyfødt, så den kan stå inde ved siden af de voksnes seng. Det gør det let at amme, da din baby på den måde er lige ved siden af dig, når sulten trænger sig på.