Sponsoreret

I flere og flere tilfælde er det svært at spotte, om der er parkeringsbegrænsninger eller parkeringsafgift rundt i det danske land. Hvordan sikrer du dig mod en potentiel p-bøde? Vi giver dig et par gode tips.

Hotel-Parking

Orientér dig
Det kan måske lyde som verdens dummeste tip: Orienter dig om, hvordan forholdet er der hvor du gerne vil parkere. Er der nogle skilte? Hvis ikke, så kig i bilerne som holder i nærheden og se, om de har en parkeringstilladelse eller p-billet i forruden. Det er også en mulighed at spørge folk i nærheden om de kender til de gængse p-regler i området. Det kan give gode besparelser på den lange bane.

Køb en god p-skive
Med en god p-skive kan du også spare mange penge på den lange bane. Hvis du køber en elektronisk p-skive vil denne selv stilles, når bilen slukkes og du går fra den. Det er nemlig faktum, at mange får p-bøder fordi de glemmer at stille p-skiven. Det er et ærgerligt grundlag og det er derfor den elektroniske p-skive er ideel til dig, som godt kan glemme dette, når der er meget andet du skal huske på. Der findes mange forskellige elektroniske p-skiver på markedet, blandt andet fra den danske virksomhed Park One.