Sponsoreret

Find din kommende kassetrailer hos Trailerforum.dk, der har et stort udvalg af trailere til alverdens forskellige behov.

Uanset om det er en truck, en maskine eller en anden stor og tung genstand, der skal fragtes, så er det meget vigtigt at anskaffe sig den helt rigtige kassetrailer, sådan at transporten går så let som overhovedet muligt.

Trailerforum.dk har blandt andet kassetrailere af mærket Ifor Williams Trailer, der spænder over en bred vifte af muligheder. Alle Ifor Williams kassetrailere på nær BV64-modellen fås med en praktisk kombineret rampe-døre løsning. Dette betyder, at du både får en læsserampe og sidehængslede døre i én. Denne løsning er ganske praktisk, da man på den måde både kan komme til at læsse traileren med blandt andet en truck eller ved hjælp af at køre tingene ind ved hjælp af rampen. Endvidere er fronten på traileren lavet spids for at mindske vindmodstanden og optimere kørslen.

Når dørene er slået ned som rampe på Ifor Williams kassetrailere, er den kraftig nok til, at du eksempelvis kan køre en minigraver ind i traileren. Kassetrailerne fra Ifor Williams leveres herudover med en masse udstyr som standard, blandt andet praktisk frontudgang, lasteskinner i begge sider og reservehjul, samtidig med at der er masser af muligheder for ekstraudstyr.

Den lukkede trailer fra Ifor Williams fås i flere længder, bredder og højder, og med de mange udstyrsmuligheder bliver det ikke svært at finde en lukket trailer til lige det du har brug for!