Sponsoreret

Mangler du hjælp til at tegne dit drømmehus? Så tjek OneRoom ud, der er specialiserede i at designe unikke huse efter deres kunders behov.

 

Et hus er ikke bare en bygning. Det er et hjem. Derfor er det utrolig vigtigt at føle sig hjemme i sit hus. Det skal passe præcis til dine og din families behov, og hos OneRoom kan de hjælpe dig med at designe lige præcis det drømmehjem, du ønsker.

 

OneRoom er et huskoncept, der bygger på lys, luft, høj kvalitet, gode materialer og solidt håndværk. OneRoom tilbyder et arkitekttegnet typehus lige efter din smag, og så lever husene op til tidens energikrav, og derfor er det muligt både at bestille lavenergihuse og passivhuse.

 

Arkitekten kommer til at følge dig og dit drømmehus gennem hele processen og tilbyder professionel rådgivning om alt, der har med hus og have at gøre.

 

Hos OneRoom er konceptet, at familiehuset skal nyfortolkes, så hjemmet bliver så tilpasset som muligt til den moderne familie. Gennemarbejdet arkitektonisk formsprog, smukke lysindfald, materialer af høj kvalitet og individuelle løsninger er noget af det, du kan regne med at få med OneRooms arkitekttegnede huse, der er lige til at flytte ind i.