Den Gyldne Cirkel Island – Kombitur med ridning

Sponsoreret

Hvis du drømmer om at rejse gennem det storslåede islandske landskab, se de ikoniske seværdigheder på Den Gyldne Cirkel, men også stifte bekendtskab eller opleve den islandske hest? Så kan du hos Islandsrejser.dk kombinere begge dele i én uforglemmelig dag.

Dagen starter med en ridetur

Kombituren til Den Gyldne Cirkel starter med en ridetur lidt udenfor Reykjavik på de skønne islandske heste. Islandske heste er kendt for deres ro og styrke, så uanset om du er begynder eller ej, vil du trygt kunne opleve det islandske landskab fra hesteryg. Kom helt tæt på Islands flora og fauna med islandske heste.

Den Gyldne Cirkel venter

Efter morgenens ridetur venter de fantastiske seværdigheder i Den Gyldne Cirkel. Gullfoss-vandfaldet vil først tage pusten fra dig med sin enorme styrke og skønhed, hvorefter næste stop står på det spændende Geysir-område, hvor gejsere sender vand- og dampsøjler højt op i luften med regelmæssige intervaller, hvilket bestemt imponerer enhver, der ser det.

Endeligt ender turen i vikingernes Thingvellir-område, hvor vikinger plejede at mødes og holde årlige møder. Thingvellir er et geologisk vidunder og på UNESCOs verdensarvsliste, da Amerika og Europas tektoniske plader mødes her. Nyd historiens vingesus i enestående natur i Thingvellir.

Professionelle rejser med Islandsrejser.dk

Med Islandsrejser.dk kan du være sikker på at få en professionel, tryg og kvalitetsrig rejse til Den Gyldne Cirkel. En ridetur kombineret med Gullfoss, gejserne og Thingvellir vil til sammen skabe den perfekte dag for naturelskeren. Gå ikke glip af en unik mulighed for at opleve Islands ikoniske seværdigheder med Islandsrejser.dk.