Strik det fineste babytøj: Kvalitetsgarn fra Sandnes giver perfekt resultat

Sponsoreret

Kunne du tænke dig at strikke et fint stykke tøj til din baby eller et barn, du kender?  Uldfisken forhandler det fineste garn fra mærket Sandnes, og du kan finde alverdens typer og farver på webshoppen.

Sandnes er nordens største spinderi og garnproducent. De arbejder sammen med internationalt kendte designere som Lene Holme Samsøe, Titild Eckhoff og andre modebloggere for altid at være sikker på, at de ved, hvad der hitter indenfor strikkeverdenen.

Generelt er garn fra Sandnes kendt for sin meget fine kvalitet, hvor vægten i sær lægger på, at der er højt indhold af rene råvarer og fibre.

Uldfisken har et stort udvalg af Sandnes garn. Blandt andet finder du mærker som Smart, Sisu, Alpakka, Mini Alpakka, Merinould, tynd Merinould, Duo, Lun Uld, baby Lama, AlpakkaUld og meget mere. Materialerne er uld, alpakka, lama, silke, mohair, hør, bomuld og viskose.

Du kan blandt andet finde smukt og florlet silk mohair, som giver både varme- og smukke resultater, som eksempelvis det lyserøde, smukke garn på billedet. Tynd silk mohair er meget velgnet til at strikke sammen med et andet garn for at opnå fylde og lethed.

Alt for damerne har her en strikkeopskrift, hvor der netop er brugt Mini Alpakke garn fra Sandnes til den fineste striktrøje til en lille pige.