Duploklodser fra LEGO stimulerer selv de mindste

Sponsoreret

Man kan ikke sige legetøj uden at sige LEGO. Det er en fast del af børns legesager, og hos Legen.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige LEGO-kollektioner.

I flere årtier har LEGO været populært og det danske legetøj er blevet kendt verden over, fordi det taler til stort set alle børn med de fine farver, former og det at skulle bygge noget. LEGO-kollektionen LEGO Duplo er særligt henvendt til de mindste børn, fordi det er de lidt større klodser, som er nemme at bygge med. De anbefales altså til børn allerede fra 1,5 år og op, da de ikke kræver meget finmotorik, og samtidig er der heller ikke fare for, at børnene kan spise dem, fordi klodserne simpelthen er for store til det.

Så hvis du har lyst til at stimulere dit barn med byggeklodser, der kommer til at holde hele livet, så skal du købe legoklodser til det.

LEGO er ikke bare en pakke, det er et helt samlet univers, og der følger både film, figurer, samlepakker og masser af andre ting med, som tager udgangpunkt i det, børnene allerede kender LEGO fra. Du kan læse mere om de forskellige kollektioner og klikke en ny pakke LEGO hjem til din barn fra legen.dk.