Flightcases i musikbranchen

Sponsoreret

Med en flightcase kan du nemt og sikkert få transporteret dit udstyr. Særligt inden for musikbranchen er flightcases nødvendige, da de sikrer at lyd og lys udstyret ikke går i stykker, når det skal fragtes til og fra spillestedet.

Der findes mange forskellige former for flightcases, og de er særligt gode som transportkasser til fly eller andre transportformer. Med en flightcase er du i hvert fald på den sikre side, og dine vigtigste og skrøbeligste genstande vil ikke have en chance for at gå i stykker.

Hvornår får du brug for en flightcase?

Er du DJ, eller spiller du meget musik på spillesteder, så har du brug for at fragte din elektronik sikkert frem og tilbage – her er en flightcase løsningen for dig. Som ordet flightcase antyder, er det en kasse, som er særligt god at benytte på flyrejser, for at sikre sine genstande, men det er en meget brugbar kasse til alle transportmidler – de er nemme at transportere og sikrer dine ting mod stød, og dine ting vil ikke vælte rundt inde i kassen, da de for eksempel kan blive holdt på plads af ruminddeling eller skum.

Hvor finder du en god flightcase?

Hos Elektronik Lavpris finder du et stort udvalg af forskellige flightcases. Kasserne er i forskellige størrelser, så du har rig mulighed for at finde en flightcase, som passer til dit behov. Elektronik Lavpris forhandler også cases med hjul under, som gør det let for dig at flytte rundt på kasserne – du slipper for at løfte de tunge cases. Alle deres flightcases er ligeledes monteret med håndtag, hjørnebeskyttere og kantlister i metal. Og så er der ligeledes aftagelige for- eller bagsider, så du kan indrette din flightcase, så din brug af kassen udnyttes bedst muligt.