Sponsoreret

Kort om Læsø

Læsø er en ø på 118 kvadratmeter og er dermed den største ø i Kattegat. Øen er omkring 21 km lang og 12 km bred, og der er lige knap 2000 indbyggere. Der er ikke særlig stor sandsynlighed for, at du kommer til at kede dig på Læsø. Hvis du ønsker at se, hvordan saltet på Læsø blev produceret i gamle dage, kan du besøge Saltsydehytten, få pandekager og en køretur i traktor ud igennem vandet. Du kan også tage et kig på nogle af Læsøs fantastiske og gamle tangtage, besøge den lokale glaspuster eller uldstuen. Hvis du har hele familien med, inkl. børn, er der et stort udvalg af aktiviteter for både børn og voksne.

Oplevelser

Ridning, golf og diverse udflugter er noget, der tilbydes, og mange tager også bare på cykelferie. Du kan både leje cykler og elbiler på Læsø, så det er nemt at komme rundt.
For dig der gerne vil stresse helt af og forkæles, er Læsø Kur stedet, du skal besøge! Her vil du kunne hoppe i stærke saltbade og varme dampbade, der er sauna, udendørs boblebad og et almindeligt stort bassin. Der er mulighed for køb af kurforløb, velværepakker og andre behandlinger, og dertil er det handicapvenligt, så alle har mulighed for at besøge det!

Boformer

Overnatningsmulighederne er mange. Du kan både campere, bo på hotel, bed& breakfast, feriecentre, feriehuse og private huse.