Newline – Et stærkt tøjmærke til mænd

Sponsoreret

Tøjkollektionen “Halo” by Newline er et tøjbrand til mænd, der er svær at overse. Kollektionen, der især er velegnet til sportsaktiviteter, er perfekt til en dag på løbebanen.

De fleste mænd kan nu føle sig ekstra godt påklædte, når de trækker i sportstøjet fra det danske brand Newline’s kollektion, Halo. Kollektionen har fokus på sportslige aktiviteter såsom løb eller en tur i fitnesscentret. Med inspiration fra stilen i det danske militær, er det tøj, der både er funktionelt, på løbebanen, men også blot som beklædning til en helt almindelig hverdag.

Newline Halo sælges hos packyard.dk, der har fokus på highstreet tøj og sko til især mænd.

Shorts, jakker, T-shirts, løbetights og tasker er blot nogle af de mange dele og accessories, der indgår i Halo-kollektionen. Det er til manden, der gerne vil se moderigtig ud, samtidig med at være funktionel.

Halo-kollektionen findes i de sikre farver som sort og grå og army grøn, men også i de mere opsigtsvækkende farver såsom gul og rød.

Manden bag

Det er den danske tidligere jægersoldat, Helge Petersen, der tilbage i 1981 startede Newline brandet op. Newline har med deres løbekollektioner taget udgangspunkt i Helges baggrund og viden indenfor det danske forsvar, og har derigennem skabt tøj, der har fokus på funktionalitet og komfort. Newline er i konstant forandring og prøver på konstant at være innovative, når det kommer til udviklingen af deres tøj og tilbehør.