Stærke og solide sækkevogne hos PrimusDanmark sikrer transport af tungt gods

Sponsoreret

Hos værktøjsforhandleren PrimusDanmark forhandles sækkevogne i god kvalitet, som gør det nemt at transportere fra a til b.

Med en sækkevogn fra PrimusDanmark undgår man at få ondt i ryggen, når havearbejdet eller byggeprojektet skal klares. Sækkevognene er solide og stærke, hvorfor de kan stå imod rigtig mange kilo.

Udvalget af sækkevogne er begrænset til få udvalgte modeller, men alligevel er der en model, som passer til alle behov. Søger man enkeltdele til sin sækkevogn er der intet problem, da lagrene, foruden sækkevogne, også byder på smådele som låseringe og metalbeslag. Om behovet er stort eller lille, kommer man med PrimusDanmark i hvert fald aldrig til at gå ned på udstyret.

Sækkevogne fra PrimusDanmark er udstyret med det mest basale, som en sækkevogn skal have. De kan løfte rigtig mange kilo, og så er de brugervenlige at bruge med gummihåndtag og praktisk form.

Dansk virksomhed med gode værdier

PrimusDanmark er en danskejet virksomhed, som forhandler værktøj til både håndværkere, offentlige institutioner og privatpersoner. Hos værktøjsforhandleren er det vigtigste, at kunderne kan få værktøj til billige priser, at leveringen sker hurtigt, og sidst, men ikke mindst, at der altid er en høflig betjening – både online, i telefon og i butik.

Før værktøjet bliver solgt til kunden, bliver det typisk importeret fra fabrikker i Taiwan og Kina. Og selvom leverancerne kommer langvejsfra, bliver der ikke gået ned på kvaliteten. Værktøjet bliver solgt til hele landet, og man kan købe det online, men faktisk også i en fysisk butik. PrimusDanmark har nemlig fire lagre rundt i Danmark og én ret stor butik liggende i Børkop tæt ved trekantsområdet i Jylland. Med værktøj fra PrimusDanmark får man værktøj der virker!