Sponsoreret

Det at opsøge en psykolog er blevet langt mere ‘populært’, end det har været før. Mange er presset af den ene eller anden grund, og mange gange er det uddannelse og arbejdslivet, der stresser. Man skal have det hele til at falde i hak, og nu til dags vil man gerne mestre hele verden. Man vil gerne være verdensmand  eller kvinde, og de fleste, hvis ikke alle, må sande, at det bare ikke kan lade sig gøre.

Nogle bliver altså så presset, at de må opsøge lidt  professionel hjælp. En psykolog, en terapeut eller coach er et godt bud på en, der kan hjælpe en ud af presset og stresset. Hvis du bor i Århus eller i nærområdet, er Re-view et bud på psykologer, der er kompetente til sit arbejde.  På http://www.re-view.dk/ er der oplysninger om de forskellige behandlingsformer, de benytter sig af, der er en grundig præsentation af de forskellige psykologer, og dette er med til at gøre det mere indbydende for dem, der tænker, de skal opsøge dem. På hjemmesiden er der også generelle råd og redskaber til håndtering af forskellige problematikker.  Lige nu er det Dorte og Edna, der er psykologer. Jane er også psykolog hos Re-view, men lige nu er hun på barsel.

Hvis du tænker, du har godt af at få tankerne lidt væk, bør du overveje Re-view. De kan hos Re-view give dig en masse yderst nødvendige redskaber til håndtering af alle psykiske problemer. De er begge yderst kompetente i det, de tilbyder dig, og du vil med det samme føle dig tryg hos dem.