Bourgogne monopole til særlige øjeblikke

Sponsoreret

Én af de helt særlige vinmarker i Bordeaux er der, hvor du finder bourgogne monopole. Som ordet angiver, vil det sige, at der er en enkelt ejer af grunden, der har monopol på et område. Gå på opdagelse hos Greenwood Fine Wine og find den vin, der passer til den ønskede smag.

Populær vin i begrænsede mængder

Hos Greenwood Fine Wine finder du et større udvalg af bourgogne monopole-vine fra forskellige årgange. Blandt andet kan du se nærmere på den populære Nuits-Saint-Georges 1er Cru Monopole ”Clos de Porrets St-Georges” fra Henri Gouges. Vinen produceres med tanke og respekt for naturen og mikroklimaet, hvorfor den altså i den grad må siges at være bæredygtig. Vinen er populær, og der bliver sat stor pris på den verden over, men mængderne af vinen er små, hvilket er med til at give den særstatus. Blandt sortimentet er det også muligt at finde Domain Jean Chartron, der producerer friske og sprøde hvidvine samt rødvine med en perfekt balance af frugt.

Unik kvalitet

Greenwood Fine Wines udvalg af monopolvine består altså af flere muligheder, når du er på udkig efter en unik kvalitetsvin. De begrænsede mængder gør den blot mere berettiget en plads på vinreolen. Vinen ligger i den højere prisklasse, så det er med at nyde den lidt ekstra. Derfor er en af de udvalgte vine et glimrende valg, når en særlig begivenhed fortjener en enestående vin, eller til en ekstra hyggestund, hvor der er plads og tid til ekstra nydelse.