Rosemunde laver basics, der er meget mere end basic

Sponsoreret

De er kendt for deres blonder, det enormt bløde stof og de rolige farver. Rosemunde er næsten ikke til at komme udenom i det danske modebillede, og du kan finde et udvalg af deres styles på vanilia.dk. 

Et af de brands, du ikke kan komme udenom, når du færdes i det danske modebillede, er Rosemunde. De har i den grad slået sig fast med deres basic-toppe, blonderne, pastelfarverne og det silkebløde stof.

Vanilia.dk har samlet det bedste fra Rosemunde, og her finder du lækre designs, der kan bruges til mange forskellige formål. Det gælder blandt andet toppe, bluser, cardigans, t-shirts og kjoler.

Noget af det, der især kendetegner Rosemunde er, at de laver basic-styles som eksempelvis toppe, t-shirts og cardigans, som kan bruges hver dag og til alle slags outfits, men de adskiller sig samtidig fra mange andre basics. Det gør de ved deres design, hvor de har fokuseret ekstra på detaljerne. Blandt andet er deres blondestropper og kanter særlige for brandet. Derudover er der også mulighed for at vælge imellem forskellige materialer, blandt andet silke og bomuld.

De to materialer kan give vidt forskellige udtryk. Til hverdag er bomuld et godt valg, mens silkemodellerne især er gode til, når det skal være lidt finere. Eksempelvis en silketop sammen med en blazer og et par sorte jeans. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænserne for, hvordan du kan style dine basics fra Rosemunde. Find udvalget fra Rosemunde her: https://www.vanilia.dk/brands/rosemunde.html.