Sponsoreret

Vi kender alle til typehuset, hvor de fleste valg er taget på forhånd. Denne husvariant findes i hele Danmark og er et af de mest populære valg, når de danske familier står overfor at bygge et hus. Men hvad er forskellen på et almindeligt typehus og et arkitekttegnet af slagsen?

Typehuset er kendetegnet ved at være billigere end arkitekttegnede huse, fordi husmodellen er bygget mange gange før og derfor undgår mange af de problemer, der kan ske, når man tegner et hus fra bunden. Typehuse er det sikre valg og det er meget tiltalende, når man skal bygge en ny bolig og ønsker at kende hele budgettet før byggeriet. Hvad sker der så, når man kombinerer et typehus med et arkitekttegnet hus? Så får man et arkitekttegnet typehus: Det bedste fra to verdener.

Det arkitekttegnede typehus

Mange nybyggere synes at det traditionelle typehus ofte bliver for kontroversielt og kedeligt, men er draget af ideen om at vide, hvad de får. Derfor vælger de det arkitekttegnede typehus, der er en kombination af personlighed og sikkerhed. Det arkitekttegnede typehus er lavet efter mange af grundprincipperne med et traditionelt typehus. Huset er bygget mange gange, og man undgår derfor mange uheldige fund undervejs. Forskellen ligger i at det arkitekttegnede typehus er lavet med en helt åben grundplan. Derfor kan man som huskøbere selv sætte sit præg på husets indretning og få lige det, man drømmer om.