Gurli Gris som vildkatten-spil

Sponsoreret

I de fleste børnefamiliers hjem kører Gurli Gris på repeat de fleste dage. Hvis det også er tilfældet hjemme hos jer, så kan du finde andre Gurli Gris-produkter på legeland.dk.

Føler du også nærmest du kender Gurli Gris? Så er du i hvert fald ikke den eneste. Gurli Gris er efterhånden blevet fast inventar på de fleste fjernsyne hjemme hos børnefamilier. For Gurli Gris har en helt særlig evne til at få børn til at falde helt til ro.

Måske du kender det rigtig godt og ser det som en god mulighed for at få ro i hjemmet, men samtidig har du muligvis dårlig samvittighed over altid at sætte dit barn til at se fjernsyn, når du har brug for ro. Men det findes der heldigvis råd for, for man kan godt få Gurli Gris-temaet på forskellige legesager og spil, som muligvis også kunne optage dit barn.

Hos legeland.dk kan du blandt andet få en supersjov legetøjscomputer, der hjælper dit barn med at lære om former, farver, tal og bogstaver. Men du kan også finde en sjov udgave af det meget populære vildkatten-spil, som de fleste voksne også har spillet som børn. Det handler om, hvem der er hurtigst til at finde det rigtige billede på en spilleplade, og nu kan det også fås med Gurli Gris-billeder. Det er supersjovt og god underholdning, og det sørger både for sjov leg og mulighed for at træne dit barns iagttagelses-og observationsevner. Find meget mere informationer om de forskellige produkter på legeland.dk.