Sponsoreret

Er du en af dem, der helst vil nyde en flæskesteg juleaften, så er det vigtigt at sørge for, at grisen har haft det godt i levende tilstand, inden du putter den i munden, sådan at du får den bedste smag i munden både i bogstavelig forstand og i overført betydning. Dyssegaarden tilbyder masser af sunde frilandsgrise til at sikre julens vigtigste måltid.

God mad kommer af dyr, der har haft det godt. Det skriver Politiken i en artikel, hvor de citerer Dyrenes Beskyttelse i at de opfordrer til god smag i munden. Det skal forstås i overført betydning, sådan at man juleaften kan have det godt med, at man spiser dyr, der har haft det godt i deres levetid og som altså har fået lov til at gå ude under åben himmel og har haft god plads.

Frilandsgrisene fra Dyssegaarden bliver behandlet godt, fodret rigeligt og slagtet værdigt. Hvis man behandler sine dyr sådan, så behøver man ikke bruge mærkelige tilsætningsstoffer eller medicin. Grise fra Dyssegaarden lever altså et godt og aktivt liv uden stress, medicin og vækstfremmere. De mudrer sig til i deres dejlige vandhul, og så smager de fortræffeligt – af motion, ren luft, godt foder og dyrevelfærd

De skæres ud, så de nemt og enkelt kan pakkes i fryseposer og så slagtes de lokalt og modnes på krog, så kvalitet og mørbarhed er i top.