Mini a ture til de helt små

Sponsoreret

Der er lagt en varme og personlighed i tøjet fra I MINI A TURE, især med henblik på at skabe varme i det omskiftende skandinaviske vejr. I MINI A TURE finder du flyverdragter, hjemmestrikket huer, vanter og vintertøj. De matte pastelfarver er en god kombination med det kolde og lunefulde efterårsvejr. Fokus har hos det danske børnetøjsmærke altid været kvalitet. Kreativiteten og nytænkningen i deres design, udelukker ikke funktionaliteten og behageligheden. Tøjet er designet til at blive brugt, og det er bestemt populært hos mange danske børnefamilier.

MINI A TURE har siden 2002 haft en ambition om at skabe et Fashion brand til børn. Tøjet er inspireret af børnenes fantasi. Derfor er mønstre og designs smittet af overaskende universer og finurligheder. Se klassikere som Gaustas badehat – Pale Banana, Mile Pants – Blushing Pink og Peja dress – Sky Captain Blue. Her skinner det kreative og gennemarbejdede igennem i detaljerne. Undersøg de mange andre fine produkter lige her på hjemmesiden.

Tøjet fungerer til leg, udendørs brug, men også til hyggen i hjemmet.

Hvis du før har bestilt på nettet, kender du skuffelsen der følger med, når tøjet enten er for småt eller stort. Vi har som en ekstra ydelse, gjort det lettere for dig. Du er aldrig i tvivl om pasformen af dit nye produkt, når du bestiller på cirah. Du kan let vurdere størrelsen på dit produkt, ved hjælp af vores sommerfugle funktion, der fortæller dig om dit tøj er stort eller lille i størrelsen. Vi går op i meroplevelsen i tøjet fra MINI A TURE by Sofie Schnoor, og du vil ikke blive skuffet, når du modtager dit produkt. Men vigtigst af alt, er produkter i en høj kvalitet og et tidløst design, som dit barn også vil elske at have på.

MINI A TURE er til den modebevidste forældre, der ønsker kvalitet til rimelige penge. Tjek kollektionen ud allerede nu, og forkæl dine børn med behagelige produkter.