Tavler til skoler, institutioner og virksomheder

Sponsoreret

Søger du tavler? I så fald kan Alt i tavler være dig mere end behjælpelig. De har nemlig, bogstaveligt talt, alt i tavler både til skoler, institutioner og virksomheder. Kig forbi og bliv klogere på de mange muligheder.

En verden af tavler

Hos Alt i tavler har de et væld af tavler med forskellige funktioner. Hvilke tavler er du på udkig efter? Og er det til en skole, institution eller måske til en virksomhed? Hvis det er sidstnævnte, kan det måske være til en kontorarbejdsplads, hvor der er mange ting, som skal noteres ned og huskes, og her er det ideelt med en tavle. Men hvilken tavle skal du så vælge? Du finder blandt andet whiteboards i forskellige typer, hvor nogle er magnetiske, andre er endda lydabsorberende, andre har indbygget plads til et tv. På et whiteboard kan du skrive, tegne og viske ud, lige så mange gange du vil. Du kan også prøve de populære glastavler med mange muligheder, som kan sammensættes på alverdens måder. Måske er det en kridttavle, du søger, som er ideel til undervisning og endda også kontorlokaler. Mulighederne er nærmest uendelige, så det er med at finde ud af, hvilke behov og krav der er til den eller de tavler, du skal bestille.

Praktiske løsninger

Skal der være lidt mere ro og adspredelse på kontoret, men skal der stadig være plads til det praktiske? I så fald er gulv- og bordskærme og akustiktavler en oplagt mulighed. Ikke nok med, at de er lydabsorberende, så er de praktiske, idet de kan bruges som opslagstavler. Find lige det, du mangler på altitavler.dk.