Kender du den behagelige merinould?

Sponsoreret

Er du den helt store strikkeconnaisseur, så er du helt sikkert allerede bekendt med merino uld garn. Det kommer fra merinofåret, og så er det noget af det fineste og blødeste garn, du kan klæde dig på i, uanset hvilken årstid det er.

Temperaturregulerende og åndbart

Sidder du jævnligt med strikkepindene i hånden og strikker på livet løs? Måske er du allerede erfaren i at strikke sokker, halstørklæder og sweatre, og dermed kender du højst sandsynligt til mange garntyper. En af de helt populære typer er merinould, som kommer fra merinofåret. Fåret stammer blandt andet fra Tasmanien, og et af de store egenskaber, garnet derfra har, er, at det er temperaturregulerende. Det er nemlig varmt og isolerende, så du kan pakke dig ind i det om vinteren, og det er også oplagt at tage på på de køligere sommeraftener. Merinould er noget af det mest naturlige garn, du kan få, og så er det oplagt at bruge både til strikning, filtning og hækling.

Naturligt garn

Når du besøger Englegarn, bliver du mødt af et stort strikkeunivers, hvor du finder alt lige fra strikkeopskriver, strikkepinde og strikketilbehør til strikkebøger, garnfarvning og ikke mindst garn. Hos Englegarn bliver garnet valgt efter, at det er rene materialer, og som har været igennem skånsom bearbejdning. Det gælder også for merinould, der er ekstremt blød og har fine fibre, så det er behageligt at have på både sommer og vinter, og især også fordi det er ekstremt åndbart. Mangler du merinould til dit næste strikkeprojekt?