Alt du bør vide om e-væske

Sponsoreret

E-væske er den væske, der bruges i de populære e-cigaretter. Der er desuden nogle som kalder det for e-juice, men det er nøjagtigt det samme. Når det kommer til e-væsker, er der et meget stort marked for dette, da e-cigaretter er blevet mere og mere populære.

Det betyder også, at der er en lang række af forskellige e-væsker tilgængelige. Det gør det bestemt ikke nemmere, når der skal foretages et valg. Men lad os prøve at tage et nærmere kig på e-væsker.

E-væske med og uden nikotin

Først og fremmest bør du vide, at der findes e-væsker både med og uden nikotin. De væsker, der indeholder nikotin, har også et forskelligt nikotinindhold.

Det er en fordel, at indholdet af nikotin er forskelligt. Det gør nemlig, at et rygestop kan blive meget nemmere for dig.

Du kan herved selv gradvist skrue ned for nikotinstyrken. På den måde kan du muligvis til sidst ende med at bruge en e-væske uden nikotin eller helt stoppe med at bruge en e-cigaret.

Hvilken e-væske er bedst?

Der er ikke et entydigt svar på, hvilken e-væske der er bedst. Det er nemlig meget individuelt, hvorfor en e-væske bør vælges ud fra flere faktorer samt dine præferencer.

Til at starte med er der nikotinindholdet at tage hensyn til. Dernæst skal du kigge på forholdet af VG/PG. Det er nemlig dette forhold, der afgør din mængde af damp og dampskyer. Sidst men ikke mindst skal du vælge en smag, der passer til dig.