Sponsoreret

Du kan finde lige præcis de accessories, forskellige former for belysning og småmøbler i høj kvalitet hos webshoppen applicata.dk.

Er du på jagt efter smukke knager til dit hjem, der tjener andre formål end blot at være praktiske, så kan du finde masse af fine designs hos Applicata.

Find blandt andet de fine Nipple knager, der opfylder både en funktion men samtidig bidrager formmæssigt til boligindretningen. De er drejet i egetræ og har silketryk på knoppen i lyse skandinaviske farver. 

Knagerne kan monteres på væggen i præcis det mønster, man ønsker. Om det er på linje eller i fri leg på væggen er helt op til den enkelte. Det giver fleksibilitet og god anvendelse uanset rummets størrelse. Knagerne kan også tilføre glød til f.eks. badeværelsets hårde materialer.

Applicatas kollektion er tegnet af dygtige Skandinaviske arkitekter, designere og kunstnere. Det sikrer unikke produkter i høj kvalitet både æstetisk og funktionelt. De producerer deres trævarer hos mindre familieejede virksomheder i Skandinavien, hvor håndværkstraditioner holdes i hævd over generationer.

Kombinationen af træ og farver er populær, og applicata.dk har et stort udvalg af alskens produkter med den kombination. Så kig ind forbi siden, hvis du er blevet fristet til at finde fine, nordiske designs til din bolig.