Sponsoreret

Er du single? Så kender du sikkert til alle de glæder, som du kan nyde godt af, uden at være bundet til en partner. Vi har samlet de absolut bedste grunde herunder! 

girl-925470_1280

Singleliv er ikke ligmed tørke
Der behøver ikke være tørke i understellet, selvom du er single. Singlelivet er til for at snakke med nye mennesker i byen, men også til at kunne udforske dig selv. Hvis du er til det, kan du eksempelvis købe en realistisk dildo, som er meget virkelighedstro. Så behøver du næsten ikke den ægte vare!

Lav aftaler når DU har lyst
Så snart du kommer i et fast parforhold bliver din kalender hurtigt booket op med massere af parmiddage, besøg hos svigerforældrene og fødselsdage hos hans og dine venner. Det er sikkert også meget sjovt, men måske man ikke altid er oplagt til at skulle forholde sig til hele svigerfamilien og hvad der hører til. Som single har du muligheden for at sige fra, når du ikke har lyst, overskud eller bare gerne vil have en aften for dig selv. Den er lidt sværere at trumfe igennem, når der inviteres til stor fødselsdag med kæresten.

Du behøver ikke barbere ben hver dag
Du behøver ikke barbere dine ben med mindre du skal ud. Enough said!

Køb og spis hvad du har lyst til
Så snart du får en kæreste vil han med garanti stille spørgsmålstegn hver gang du kommer hjem med en ny shoppingpose om hvad du har købt, hvorfor du har købt det og om det nu passer ind i månedens budget. Nyd at du kan købe hvad der passer dig og lev af havregryn resten af måneden, hvis det er dét du har allermest lyst til. Nyd at du er din egen herre og der ikke er nogen du skal stå til regnskab overfor!